Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa

de lacrimioara in Pui, 16 Ian 2011 | 116042 vizualizari

 

 Descoperă plăcerea gustului și confortul unei mese cu un delicios pilaf de orez cu pui, o opțiune savuroasă și sățioasă pentru prânz sau cină.
În această rețetă clasică, orezul se îmbină perfect cu aripioarele de pui și arome bogate de condimente. Cu o textură moale și o varietate de ingrediente delicioase, acest pilaf este garantat să satisfacă orice poftă și să aducă un zâmbet pe buzele fiecărui gurmand. Încearcă această rețetă simplă și pregătește o masă de neuitat pentru întreaga familie

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa
  • 500 gr aripioare pui,
  • 2 cepe,
  • 1 morcov,
  • piper dupa gust,
  • o cana  si jumatate de orez,
  • cimbru,
  • sare dupa gust,
  • o legatura patrunjel,
  • 2 linguri ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa:

Iata cum se prepara Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa

Punem ceapa la prajit in ulei pana devine sticloasa, adaugam morcovul lasam mai un minut dupa care punem aripioarele de pui le lasam putin , apoi adaugam apa cat sa le acopere,  piper si cimbru si lasam la fiert.

Punem orezul la fiert in 6 cani de apa; dupa ce a fiert, il punem peste carnea fiarta, amestecam si mai lasam cateva minute, apoi oprim focul si punem patrunjelul.

Poti incerca si varianta de Pilaf de post cu ciuperci sau Pilaf sarbesc care merge de minune cu niste Castraveti murati la soare

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pui, o mancare gustoasa si satioasa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui, cu ciuperci si usturoi